Inloggen

Leden van de groep

Nieuwsbrief abonnementen

 • Groepen
 • De derde Succesfactor - HomeMates

De derde Succesfactor - HomeMates

De derde Succesfactor - HomeMates

Eigenaar: van Hal, Anke

Leden van de groep: 28

Omschrijving:

Log in op Energieplein20 en word lid van deze groep om mee te discussiëren!

Mijn naam is Anke van Hal. Ik ben hoogleraar duurzaam bouwen aan de TUDelft en Nyenrode Business Universiteit.  Met een aantal collega's, en gesteund door het ministerie van BZK, heb ik het initiatief genomen om bestaande kennis beter te ontsluiten. Met name kennis die kan bijdragen aan het succes van energiebesparingsprojecen in de woningbouw maar die vaak onderbelicht blijft. Geen kennis dus over techniek en financiën, want daar is vrijwel iedereen op gericht, maar kennis over ogenschijnlijke details waarvan uit onderzoek blijkt dat die van grote invloed zijn. Kennis uit de gedragswetenschappen bijvoorbeeld. Die soms abstracte kennis maken we op diverse manieren toegankelijk en concreet via het kennisplatform Homemates.nl. Mooie verhalen spelen daarbij een grote rol. Wij zoeken dus mooie verhalen; om te verspreiden en te gebruiken in onderzoek. Ken je dergelijke verhalen? Deel ze dan met ons op Homemates.nl. Ook kun je daar terecht voor praktische informatie.

Wil je in gesprek over wat wij bij HomeMates ' de derde succesfactor van energiezuinig renoveren'  noemen?  Draag dan bij aan de discussies in deze groep. 

Mijn collega's en ik kijken uit naar jullie bijdragen! 

LET OP: je moet eerst lid worden om te kunnen reageren op de blogs en de discussies!

Vrije tekst

image
  • Redactie Energieplein20

   De derde succesfactor in de praktijk

   Gestart door Redactie Energieplein20 1071 dagen geleden
   Welke rol speelt de derde succesfactor in jouw werk? Wanneer kom jij het tegen en hoe ga jij ermee om? Let op: word eerst lid van deze groep om te reageren

  Vrije tekst

  image