Inloggen

Kans voor ondernemers: Duurzame Huizen Route 4 en 11 november 2017

  Anita Janse-Hefner
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 62
  Door Anita Janse-Hefner 12 dagen geleden
  Afbeeling Duurz huizen route.jpg
  Op zaterdag 4 en 11 november 2017 vindt de Duurzame Huizen Route plaats. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame woning open. Geïnteresseerden kunnen zo zelf in de praktijk ervaren hoe verduurzaming eruit ziet en aanvoelt. Voor ondernemers zijn de dagen een laagdrempelige manier om met klanten in contact te komen.
  Mensen die meer willen weten over het verduurzamen van hun huis en comfortabeler willen wonen, of juist verbouwingsplannen hebben en energiebesparende maatregelen willen doorvoeren, kunnen op de opendeurdagen ervaringen uit eerste hand horen en vragen stellen. Ondernemers kunnen zelf hun duurzame huis openstellen of klanten vragen om dat te doen als referentie.
     
  Op bezoek bij een ondernemer
  Een van de deelnemers die zijn huis openstelt, is Sjaak Schipper. Als ondernemer en installateur paste hij veel duurzame energietechnieken toe in zijn eigen huis. Door mee te doen, laat hij zijn expertise zien en vertelt zijn persoonlijke verhaal. Schipper: “Ik doe dit vanuit interesse in mijn beroep, maar ook voor de ontwikkeling van mijn bedrijf. Je kunt je eigen motivatie en inspiratie overbrengen op potentiële klanten.”
   
   
  Meer weten?
   

  Dit artikel maakt deel uit van de 16e Nieuwsbrief Energie besparen doe je nu. Lees ook de andere artikelen uit deze nieuwsbrief:

  - Kans voor ondernemers: Duurzame Huizen Route 4 en 11 november 2017

  - Campagne ‘Energiebesparen doe je nu’ gaat nieuwe fase in

  - De financieringsoplossing voor VvE’s met hoge energiebesparingsambities

  - Bewoners bouwen energieneutrale woonwijk in Den Haag

  - Gouden tips voor aannemers die vlekkeloos willen samenwerken met consumenten

   

  Voortaan altijd op de hoogte blijven van alles wat er op Energieplein20 gebeurt?

  Schrijf je dan nu in!

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers