Inloggen

Gerelateerde blogs

Meer bekendheid voor energiebesparendoejenu.nl

Meer bekendheid voor energiebesparendoejenu.nl

 Drie maanden na de start van de campagne...
De consument als actieve deelnemer in de energietransitie

De consument als actieve deelnemer in de energietransitie

Informatiebehoefte van belanghebbenden binnen de...
Woningeigenaren op energiebesparingsreis: wat gebeurt er onderweg?

Woningeigenaren op energiebesparingsreis: wat gebeurt er onderweg?

“We besparen 680 euro per jaar” Wat drijft...

Inschrijving prijswinnende Online-cursus Energievriendelijke Renovatieprocessen geopend

  afbeelding voor blog curus energievriendelijke renovatieprocessen.JPG 

De online-cursus Energievriendelijke Renovatieprocessen van de TU Delft, een initiatief van de leerstoel van professor Anke van Hal, gaat in april 2017 weer van start. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de renovatie van woningen in combinatie met energieambities, van gemeenteambtenaar, tot corporatiemedewerker, tot architect, adviseur en installatiedeskundige, en geeft inzicht in alle aspecten die bij deze opgave komen kijken.

De cursus is bijzonder innovatief in opzet en inhoud en dit werd niet alleen door eerdere deelnemers erg gewaardeerd maar ook door een panel van internationale deskundigen op het gebied van vernieuwend onderwijs. De cursus won ‘brons’ in de categorie ‘Europe’ van de Wharton-award voor vernieuwend onderwijs http://www.reimagine-education.com/awards/reimagine-education-2016-honours-list/.

Deelnemers en juryleden waren vooral enthousiast over de samenwerking met Masterstudenten van de TU Delft, die parallel eenzelfde cursus volgen en zich daarbij verdiepen in dezelfde casestudies als de professionals (deze casestudies zijn ook gebaseerd op eigen ervaringen van de professionals). Daarnaast werd ook de integratie van kennis uit de gedragswetenschappen (de zogenaamde ‘derde succesfactor van energievriendelijk renoveren’) in het cursusmateriaal door iedereen erg gewaardeerd.

Doel van de cursus is de kans op succes van renovatieprojecten met energieambities aanzienlijk te vergroten. Het onderzoeksmateriaal dat aan de cursus ten grondslag ligt én reacties van eerdere deelnemers laten zien dat dat geen loze belofte is.

Voor meer informatie klik hier of download de flyer:  flyer online cursus EVRP 2017.pdfflyer online cursus EVRP 2017.pdf 

 

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers