Inloggen
 • Blogs
 • Sandra Taal
 • Ondernemers: Kans op opstartsubsidie € 75.000! Samen met gemeente Zoetermeer bewoners stimuleren!

Ondernemers: Kans op opstartsubsidie € 75.000! Samen met gemeente Zoetermeer bewoners stimuleren!

  Sandra Taal
  Door Sandra Taal 414 dagen geleden

  Duurzame Renovatiewinkel

  Een Renovatiewinkel in Zoetermeer kan een sleutelrol vervullen om de bewoners van Zoetermeer vakkundig te informeren en inspireren over comfortabel en duurzaam wonen. In Zoetermeer staan zo'n 30.000 woningen die flink te verbeteren zijn door het nemen van energiebesparende maatregelen. De ingrepen kunnen variëren van klein tot totale Nul op de Meter renovaties. Ook levert een renovatiewinkel een bijdrage aan het behalen van de doelstelling een klimaatneutraal Zoetermeer in 2040.

  Jan Jennissen, de eerste huiseigenaar met een Nul op de Meter woning draait op 14 oktober 2015 symbolisch de gaskraan dicht voor zijn woning in Zoetermeer. Bekijk foto's en filmpjes op Ons Huis Verdient Het.
  Foto: Putter creatieve communicatie

  Inschrijving gestart!

  Bent u de ondernemer die samen met de gemeente Zoetermeer bewoners stimuleert om de woning te verduurzamen? Stuur dan nu uw ondernemersplan in en maak kans op een opstartsubsidie van € 75.000,-.

  De inzendingstermijn sluit op 4 december 2016. De gemeente zal maximaal vijf initiatiefnemers selecteren. Inzenders krijgen uiterlijk 16 december 2016 bericht of zij geselecteerd zijn. De geselecteerde initiatiefnemers mogen op 23 januari 2017 hun plan toelichten in een korte pitch in aanwezigheid van het expertpanel. Uit deze initiatiefnemers wordt het beste plan geselecteerd. De winnaar wordt op 30 januari 2017 bekend gemaakt.

  Lees in onderstaand document waar de inzendingen aan moeten voldoen, hoe de inzendingen beoordeeld worden en hoe het verdere proces eruit ziet.

  Uitvraag Duurzame Renovatiewinkel Zoetermeer.pdfUitvraag Duurzame Renovatiewinkel Zoetermeer.pdf

   

   

   

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers