Inloggen

Interactie op het BENG-forum

  Sandra Taal
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 151
  Door Sandra Taal 435 dagen geleden

        BENG2.PNG 

  Interactie op het BENG-forum

  Vanaf 1 januari 2021 moeten alle nieuwe gebouwen Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG) zijn. U, als professional in de gebouwde omgeving krijgt hier ook mee te maken. En ongetwijfeld heeft u hierover vragen.

  RVO.nl heeft daarom een BENG forum ontwikkeld. Hier kunt u vragen stellen aan collega’s uit het werkveld, kennis uitwisselen, ideeën opdoen en discussiëren over BENG in de praktijk. Op deze manier geeft u niet alleen input aan beleidsmakers, maar breidt u ook uw netwerk uit en komt u mogelijk tot nieuwe samenwerkingsverbanden. Het is het enige platform waar adviseurs van RVO actief aan deelnemen om partijen in de markt zo goed mogelijk te ondersteunen. Kortom, u kunt dit niet missen!

  Deelname BENG-forum?

  We zijn erg geïnteresseerd in uw mening en input voor het BENG-forum. Doe mee aan het BENG-forum en: - reageer op reeds geplaatste onderwerpen; - start zelf een nieuwe discussie; - geef vragen/ opmerkingen door (moderator).

  Graag verwelkom ik u als lid van het BENG-forum. Wordt lid van energieplein20.nl en sluit u aan bij de BENG-groep, dit kan door onderstaande uitnodiging te accepteren. http://www.energieplein20.nl/groups/profile/41904662/beng-forum

  Met vriendelijke groet,

  Suzanne Wammes Moderator BENG-forum

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers