Inloggen

Gerelateerde blogs

Energiecafe010

Energiecafe010

Bijeenkomst voor milieu - en energiecoaches en...
Winterklaar010 schaal voor PWS-blokken en VVE Zuiderterras

Winterklaar010 schaal voor PWS-blokken en VVE Zuiderterras

De "PWS-blokken" in het Rotterdamse Bergpolder...
Inspiratiegids energiebesparing in prestatieafspraken

Inspiratiegids energiebesparing in prestatieafspraken

Deze Inspiratiegids helpt corporaties,...
Meepraten over energiebesparing tijdens Nationale Energiedialoog

Meepraten over energiebesparing tijdens Nationale Energiedialoog

De Nationale Energiedialoog is in volle gang....

Cursus Milieucoach Rotterdam 6, 13, 27 oktober en 3 november

Cursus Milieucoach Rotterdam 6, 13, 27 oktober en 3 november

Het Rotterdams Milieucentrum is weer op zoek naar Rotterdammers die deel willen nemen aan de cursus Milieucoach. Het milieucentrum organiseert de cursus op donderdagavonden 6, 13, 27 oktober en ‚Äč3 november. In totaal zijn er al ruim 350 milieucoaches opgeleid in Rotterdam de afgelopen jaren. Het gaat om een praktische cursus van 4 avonden over energie – en duurzaamheid in eigen huis met veel aandacht voor hoe je deze informatie kan overbrengen. Na afloop ontvangen de deelnemers tijdens het energiecafé010 op zaterdagmiddag 5 november het certificaat Milieucoach. De cursus is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via: info@milieucentrum.rotterdam.nl 

Certificaat
Met het certificaat kunnen de Milieucoaches voorlichting geven in hun eigen netwerk. Zoals in eigen kring, straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan naast energie besparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van uw (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurdersgroepen! De afgelopen jaren zijn er ruim 350 (!) milieucoaches opgeleid in Rotterdam.

Energiecafé 5 november
Het energiecafé010 is voor alle milieucoaches en andere gedesinteresseerde een middag met workshops en presentaties over energie, energiebesparing, duurzaamheid. Het café wordt dit jaar weer in de Nieuwe Banier georganiseerd op zaterdagmiddag 5 november. Aanvang 13.00 uur. Banierstraat 1 – Rotterdam – noord.

U kunt zich opgeven voor de cursus Milieucoach via: info@milieucentrum.rotterdam.nl of bellen naar Mohamed Hacene of Emile van Rinsum: 010 – 4656496.

3 promotiefilmpje Milieucoaches
  

 

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers