Inloggen

Zonnepanelen als dakbedekking en in combinatie met Velux dakramen

  Zonnecomfort
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 631
  Door Zonnecomfort 636 dagen geleden Reacties (2)
  Zonnepanelen als dakbedekking en in combinatie met Velux dakramen

  Solrif is een nieuwe dakbedekking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Doordat Velux dakramen goed te combineren zijn met Solrif, ontstaat een fraai en functioneel dak. Solrif is niet merkgebonden, zodat u kunt kiezen uit diverse kwaliteiten/uitstraling/Wp per m2.

  Ook is dit systeem in te passen in uw pannendak, of als totale waterkerende laag. Waar wij niet geheel uitkomen worden dummy's gebruikt. In Amersfoort is de eerste jaren '30 woning met BouwGarant prestatiegarantie gedurende 10 jaar opgeleverd. Zie onderstaande afbeelding.

  Deze woning is op afspraak te bezoeken.

  Productgaranties vullen elkaar aan op het dak 

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Zonnecomfort
    Zonnecomfort 635 dagen geleden

    Hallo Sandra,

    Ik snap dat het veel vragen oproept, dus ik zal een poging wagen.

    Solrif is een systeem wat van zonnepanelen dakbedekking maakt, en niet merkgebonden is. Als je als bewoner aan andere dakbedekking denkt en/of zonnepanelen, kun je contact met ons opnemen. Ook als de huidige dakpannen nog niet aan vervanging toe zijn, is het mogelijk dit systeem als indak te installeren. Het is niet speciaal voor renovatie of nieuwbouw.

    Zoals op de foto te zien is, is het systeem opgebouwd uit panelen die met het Solrifframe aan elkaar verbonden zijn, en gepotdekseld op het dak gemonteerd zijn.

    Afhankelijk van het aantal op te wekken kWh en het beschikbare dakoppervlak, kunnen er diverse keuzes gemaakt worden in uitstraling, budget, wel/niet dakraam opnemen, wel/niet opnemen collectorplaat van een zonneboiler, wel/niet laten zitten van een schoorsteen of anderszins, e.d..

    Het is dus zaak om vooraf goed na te denken wat je nu eigenlijk wil op dat betreffende dakoppervlak en wat je er voor over hebt. Niet alleen in financieël opzicht, maar ook in extra werkzaamheden om een mooi resultaat te krijgen.

    Wij werken sinds kort samen met Velux en hebben de productgaranties op elkaar afgestemd, daarmee is eventuele onduidelijkheid over de mogelijkheid om deze producten te combineren weggenomen. Mits volgens de voorwaarden geïnstalleerd zijn alle garanties volledig van toepassing.

    Voor architecten en geïnteresseerden zijn detailtekeningen beschikbaar. En ook is de Gemeente Amersfoort akkoord gegaan met alle benodigde vergunningen, dus dat document is ook ter inspiratie beschikbaar.

    Voor meer vragen ben ik bereikbaar onder contact@zonnecomfort.nl

    Vriendelijke groet,

    Peter van der Zijde

    • Sandra Taal
     Sandra Taal 635 dagen geleden

     Hallo Peter,

     Je hebt de Solrif dakbedekking hier al eerder onder de aandacht gebracht. Je berichtjes roepen bij mij als consument allemaal vragen op, maar voor de leden van Energieplein20, waarvan er ook veel uit de adviessector komen of in de uitvoering zelf zitten, is het misschien interessant als je ook iets kunt vertellen over de prestaties van het systeem, en welke vragen jij van potentiële klanten krijgt in de verschillende stadia van interesse kweken tot nazorg en hoe je daar mee om gaat?

     Groet,

     Sandra

      

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers