Inloggen

Energieplein20 heeft een nieuw jasje - wat is er veranderd?

  Sandra Taal
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 185
  Door Sandra Taal 686 dagen geleden
  Ten eerste hebben we het design en de kleuren wat opgefrist. Op de homepage staan de blogs die gedeeld worden op Energieplein20 nu mooier en duidelijker weergeven. Zodat iedereen die zijn project of ervaring deelt ook goed naar voren komt.
   
  En wat eerst "Samenwerken" was is geworden:
  • Blogs - hier kun je als lid project, ervaring of rapport delen en hieromtrent de discussie aangaan, vragen om reacties en feedback.
  • Hulpvragen - heb je een vraag die simpelweg om een snelle oplossing of antwoord vraagt: bijvoorbeeld een expert die kan helpen, een vacature die je wil delen, etc.? Dit kan nu via de Tab 'Hulpvragen' bovenaan. De vraagsteller beoordeelt zelf of hij tevreden is met een gegeven antwoord en kan dan zelf de discussie sluiten.

  Dus ga hiermee vooral aan de slag! We zien uit naar jouw reactie op de bestaande blogs, je hulpvragen en jouw bijdrage in de blog. Laat het vooral weten als ik je ergens mee kan helpen!

  PS. Deze week gaan we het eerste videoverslag maken, waarbij we langsgaan bij één van de Energieplein20-leden om hem/haar in levende lijve te ontmoeten. Binnenkort meer!

  Groet,

  Sandra

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers