Inloggen
 • Blogs
 • Sandra Taal
 • Blog van Anke van Hal: Kennis ontsluiten en de kans op succes vergroten

Blog van Anke van Hal: Kennis ontsluiten en de kans op succes vergroten

Anke-van-Hal-463x372.png

Op Energieplein20 is de groep 'De derde Succesfactor - HomeMates te vinden. Hierbinnen kan worden gediscussieerd en kennis worden gedeeld over de niet-technische en niet-financiële kanten van energiebesparing in de gebouwde (woon)omgeving. Anke van Hal is een van de mensen achter HomeMates. Daarnaast is zij hoogleraar Sustainable Building & Development aan de Neyenrode Business Universiteit en praktijkhoogleraar Sustainable Housing Transformation aan de TU Delft.

In een blog op HomeMates legt zij uit wat haar drijft om energie te steken in het ontsluiten van kennis en het vergroten van de kans op succes van energievriendelijk renoveren. Ze merkt daarbij op dat HomeMates in deze periode wordt verrijkt met praktische factsheets, waarin de bestaande kennis over het onderwerp is opgenomen (te vinden onder de link dossiers - factsheets). Een aantal factsheets staan er al. De uitdaging voor de toekomst is om die factsheets actueel te houden. Daarvoor hoopt Anke op input binnen haar groep op Energieplein20! Wie hier dus een bijdrage aan wil leveren is daar van harte welkom om mee te discussiëren (kijk onder Samenwerken - Actieve groepen).

 

Lees de blog van Anke op HomeMates: http://www.homemates.nl/blog/kennis-ontsluiten-en-de-kans-op-succes-vergroten/

 

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
  • Sandra Taal
   Sandra Taal 817 dagen geleden

   Hoi Peter (Zonnecomfort),

   Dat ziet er kek uit! Kun je iets meer vertellen over de ervaringen van mensen die dit systeem hebben laten aanleggen? Verschillen die erg van de ervaringen met 'gewone' zonnepanelen die op dakpannen worden gelegd?

   Groetjes,

   Sandra

   • Zonnecomfort
    Zonnecomfort 817 dagen geleden

     

     

     

     

    Voorbeeld dakbedekking www.solrif.nl

    Zo is redelijk goed te zien dat je met Solrif van zonnepanelen dakbedekking maakt. Solrif is niet merkgebonden en is in diverse kwaliteiten leverbaar. Wij combineren deze dakbedekking steeds meer met opslag van zelf opgewekte energie, waardoor de vaste aansluitingskosten naar beneden kunnen en voor een flinke besparing zorgen.

     

     

   Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers