Inloggen

Gerelateerde blogs

Welke organisaties zitten op Energieplein20?

Welke organisaties zitten op Energieplein20?

Een maand geleden schreef ik in een blog dat er...

Meer dan 450 leden!

  Sandra Taal
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 89
  Door Sandra Taal 858 dagen geleden

  Logo Energieplein20

  Deze maand zijn we met Energieplein20 de 450 leden gepasseerd. Op het moment dat ik dit stukje schrijf (18 juni) heeft Energieplein20 om precies te zijn 477 leden. Een groei van meer dan 80 mensen sinds eind februari.

  Alle deelnemers zijn voor iedereen op te zoeken via de tab 'Deelnemers' in de balk bovenaan. Daar kan je ook zien van welke organisatie iemand is. Handig als je een vraag wilt stellen of een discussie met iemand aan wilt gaan.

  Sinds we iets meer dan een half jaar geleden online gingen zijn we volop in ontwikkeling. Er is nu al een verandering te zien in het gebruik van Energieplein20. In het begin werd vooral de boekenkast veel bekeken, waarin de ervaringen van de blokvoorblok-projecten op te zoeken zijn. Toen kwamen er steeds meer groepen en zag je voorzichtig ook open vragen of discussies ontstaan. En nu vindt de meeste activiteit plaats in een aantal groepen. En dat is goed want Energieplein20 bestaat vooral om iedereen een kans te geven te netwerken, kennis over te dragen en samen te werken.

  Een leuk gegeven dat mij opviel bij het bestuderen van de deelnemerslijst is dat er inmiddels een tiental leden vanuit België zijn aangesloten, die daar op het gebied van energiebesparing in de bestaande woningbouw werkzaam zijn. Ik voor mij ben erg benieuwd of deze zuiderburen ook iets hebben aan de kennis op Energieplein20 en water in België zoal op dit gebied speelt?

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers