Inloggen

Nieuwe community manager: Even voorstellen!

  Sandra Taal
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 286
  Door Sandra Taal 951 dagen geleden Reacties (7)

  Beste leden en lezers van Energieplein20,

  Vanaf deze week neem ik het stokje van Ruud van Gisteren en Sebastiaan Kikkert over als community manager en contactpersoon van Energieplein20. Een goed moment om me aan jullie voor te stellen!

  Mijn naam is Sandra Taal en ik werk sinds 10 jaar bij RVO. Sinds dit jaar ben ik aangesloten bij (de afsluiting van) het programma blok voor blok en Energieplein20.

  Als community manager help ik jullie graag bij het gebruik van het platform. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen en advies over de inzet van Energieplein20. Samen maken we van Energieplein20 hét platform voor kennisuitwisseling over energiebesparing in de bestaande woningbouw! We doen dit door online te discussiëren, samen te werken en te bouwen aan nieuwe kennis. Start zelf een discussie of plaats een evenement! Weet je niet helemaal zeker hoe je dat het beste kunt doen (of heb je een andere vraag), dan kun je bij mij terecht (sandra.taal@rvo.nl). Wordt het te technisch dan verwijs ik door naar Sebastiaan, want hij blijft mij voorlopig achter de schermen gelukkig nog ondersteunen.

  Ik heb er erg veel zin in om mee te werken aan het succes van Energieplein20. En daarvoor heb ik ook jullie input nodig zodat we de site kunnen verbeteren.

  Oproep!

  Volgende maand is er een tussentijdse evaluatie van Energieplein20. We zijn dan 6 maanden officieel online! Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met het platform. Loop je op de site ergens tegenaan of valt je iets op en vind je dat dat verbeterd kan worden. Ook ben ik heel benieuwd naar wat jullie juist goed vinden! Laat het me dan weten in de reacties hieronder.

  Tot ziens op Energieplein20!

  Sandra Taal (Mijn contactgegevens staan in mijn profiel)

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Hilde Vink
    Hilde Vink 936 dagen geleden

    Sandra, ik wil graag nog reageren op je vraag. Bij de VvE's ben ik momenteel actief om in eerste instantie te kijken naar de energiebesparing op het gebied van de energienota. Daar valt momenteel voor iedereen winst te behalen door de lagere tarieven. Van daaruit werken we naar een scan voor de verlichting, en  kunnen door te besparen op de energienota, een bedrag vrijmaken voor de verlichting. Hierdoor wordt de energienota minder en wordt er dus nog meer bespaart. Vervolgens kan ik er bekeken worden wat het volgende traject zal zijn. Ik heb daarnaast voor iedere kleinere VvE en site waarop zij zelf alle gegevens kunnen invoeren en direct zien wat zij maandelijks zullen gaan betalen en dus ook de besparing direct zien. www.vve-energietotaal.nl Uiteraard monitoren wij voor de klanten en gaan wij stap voor stap verder. Dit doen wij niet alleen bij VvE's maar ook bij het MKB en particulieren. De genoemde site is dus ook te gebruiken voor particulieren, dus de bewoners, waardoor er ook bij de bewoners bespaart kan worden en geinvesteerd kan worden in bv Ledverlichting. Ook voor warmtepompen komen wij nog met een plan, zodat ook het gas teruggebracht kan worden naar 0. 

    • Sandra Taal
     Sandra Taal 944 dagen geleden

     Dank je Ruud!

     • Ruud van Gisteren
      Ruud van Gisteren 944 dagen geleden

      Heel veel succes Sandra!

      • Sandra Taal
       Sandra Taal 945 dagen geleden

       Hallo Hilde,

        

       Bedankt voor je welkomst- en succeswens. Het zou mooi zijn als je de VVE-vraag weer actief kan maken en wat mensen kan prikkelen. Het is een interessante vraag en er valt inderdaad nog veel te doen op dat gebied bij de vve's. Ik zag dat je al lid bent van die groep en ben benieuwd naar je reactie daarin!

        

       Met vriendelijke groet,

       Sandra

       • Hilde Vink
        Hilde Vink 945 dagen geleden

        Beste Sandra,

        Welkom, en veel succes met Energieplein20! Ik ben zelf nog aan het ontdekken hoe het werkt en wat ik ermee kan en wat ik eraan kan toevoegen.

        Ik zag overigens een vraag staan in verband met de VvE's, afgelopen donderdag heb ik een workshop gegevens namens de gemeente den Haag voor de VvE beurs en dat was een openbaring!  Er valt nog heel erg veel te doen voor de VvE's op het gebied van besparingen en ik werk daar uiteraard graag aan mee.

        Ik zal; mij de komende dagen meer gaan inlezen en erop terurgkomen!

         

        met vriendelijke groet,

        Hilde Vink

        • Sandra Taal
         Sandra Taal 948 dagen geleden

         Dank je Remko! Tot nu toe ben ik in ieder geval nog enthousiast! :-)

         • Remko Cremers
          Remko Cremers 948 dagen geleden

          Veel succes!! Erg leuk volgens mij :)

         Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers